Annons

Klart med ny krögare i före detta O´Learys lokaler

I ett och ett halvt år har O´Learys före detta lokaler stått tomma. Förhoppningen är att en ny krögare är på plats vid månadsskiftet november/december.

I slutet av juli 2017 stängde O´Learys sin restaurang på Norra Långgatan för gott. Sedan dess har lokalen stått tom. Men nu är det klart med en ny krögare i huset. Det är Michael Ioannidis som tillsammans med sin fru Maria Athanasiadou ska öppna restaurang Mythos. Någon sportbar blir det inte men god och mycket mat utlovas.

Annons
 

I somras sågs Michael och hans fru bakom disken på Seglarpaviljongen, krogen som hans föräldrar driver. Han har dock länge velat driva något eget och nu är allt klart. Han tar över restaurangen på Norra Långgatan. Det blir dock ingen sportbar.
– Nej, men vi kommer att ha olika arrangemang, exempelvis trubadurkvällar och liknande, säger Michael Ioannidis.

Inriktningen på maten kommer att bli bred.
– Naturligtvis kommer vi att servera grekisk mat. Men det blir även en hel del svenskt samt burgare med mera. Vi kommer även att köra luncher.

Till sommaren siktar han på att öppna uteserveringen.
– Den kommer att bli fantastisk. Där ska vi ha många härliga kvällar, lovar krögaren.

Nycklarna till lokalerna får han den 1 november och sedan är det bråda dagar.
– Mitt mål är att öppna i slutet av november eller början av december. Då hoppas jag att vi fått i ordning på alla lokaler och att alla tillstånd är klara, avslutar Michael Ioannidis.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser