Ett filmsvep från mässan

Roger Jönsson och Mario Bonk Jeffsson från Teamab pratade gärna byggprojekt med mässbesökarna.
Roger Jönsson och Mario Bonk Jeffsson från Teamab pratade gärna byggprojekt med mässbesökarna.

Företagsarenan arrangerade i helgen för sjätte året i rad en företagsmässa.  Mässan hölls i den vackra gamla exercishallen vid Kasernplan mitt i centrala Landskrona. På plats och filmade under lördagen var Sven Pettersson som även passade på att ta ett snack med vad som möjligen kan bli framtida företagare, nämligen tre elever från Öresundsgymnasiet.

Arrangerande Företagsarenan är ett medlemsnätverk med runt hundra medlemmar av varierande storlek. Nätverket arbetar för att stärka företagsklimatet i Landskrona och medlemmarna har möjlighet att en gång i månaden träffas på nätverkets frukostmöten för att byta erfarenheter, söka samarbetspartners och utveckla sitt företagande.

Till arkivet