Annons
Onsdagen den 8:e december
Dagens namn: Virginia

Prål, flärd och glädje på Hemslöjden

En utställning med smycken och objekt i skön blandning bjuds det på Hemslöjden den kommande månaden.
Foto: Karin Ferner.

Under en månad i höst visar Hemslöjden i Skåne en utställning av den hyllade smyckeskonstnären och silversmeden Karin Ferner.

Annons
 

I samband med fredagens kulturnatt i Landskrona välkomnar Hemslöjden i Skåne till en fullspäckad kväll i det gamla stationshuset.  Bland annat blir det vernissage av utställningen Maxad grannlåt – Smycken och objekt i skön blandning av Karin Ferner. Utställningen invigs av konstnären själv klockan 18 och därefter visas den varje heltimme under kulturnatten.

Mottot för utställningen är: ”ska du göra något nytt kan du gärna titta bakåt” och den kan ses som en hyllning till till prål, flärd och glädje. Karin Ferner bjuder på nytolkningar av tradition, känsla och skönhet samt återanvändning av färg, form och material.

Hemslöjden bjuder även andra aktiviteter som passar för hela familjen.

Plåtverkstad: kostnadsfri drop-in. Gör smycken av återbrukad plåt och ståltråd. Kl. 18-22. För vuxna och barn i vuxet sällskap.

Trolla med nål & tråd: kostnadsfri drop-in. Ta med ett trasigt/fläckigt plagg eller textil och delta lagningsworkshop eller prova på att brodera en snygg lapp, att sätta på ett annat plagg/väska eller annat. Kl. 18-22. För vuxna och barn i vuxet sällskap.

Hemslöjdens butik håller kvällsöppet till kl. 22.

 

Maxad grannlåt – Smycken och objekt i skön blandning visas på Hemslöjden i Skåne, 12 okt–10 nov.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser