Gästspel på teatern

Christer Jönsson och Stina Sturesson Svansjö ger tvåmansmusikalen ”Vi bjuder på oss själva – the musical” och den handlar om terapeuten Liz som har utarbetat en egen terapimetod som hon kallar för ”TDTBC-metoden” – eller på svenska; ”Våga vara kreativ-metoden”, som hon bestämt sig för att testa på 8 klienter. Men det går inte riktigt som hon hade tänkt sig. Foto: Rasmus Jansson.

Vi noterar att ”Vi bjuder på oss själva – the musical” gästspelar på Landskrona teaters caféscen den 27 oktober. Tvåmansmusikalen beskrivs som en hejdlöst svart och rolig minimalistisk musikal om terapeuten Liz, som bestämt sig för att testa sin egen terapimetod ”TDTB-metoden” på åtta klienter. Men hon borde nog ha bearbetat sina egna problem först…”

Christer Jönsson och Stina Sturesson Svansjö ställer sig på Landskrona teaters caféscenen lördagen den 27/10 klockan 19 för att framföra den egna musikalen ”Vi bjuder på oss själva – the musical”.

Stina Sturesson Svansjö är manusförfattare, sångerska, kompositör och scenartist. Hon började sin bana på Studioteatern i Malmö och jobbar med både teater – och TV. Hon är även sångerska/låtskriverska i banden Diadem och A Great Romance.

Christer Jönsson är sångare och skådespelare. Efter teaterlinjen på Fridhems folkhögskola, medverkade han i flertalet musikaler runtom i Skåne. Sjunger i Diadem. Tillsammans med Stina har han bandet A Great Romance.

Eva Ekengren svarar för föreställningens regi.

Biljettbokning sker via stinasturessonproduktion@gmail.com eller 0766-444471, betalas cash eller swish på plats. Biljettpris 150 kronor.

Till arkivet