Annons

Nu flyttar Jysk till nya handelsområdet

Lisa Johannesson är butikschef i Landskrona och ser fram emot öppningen på torsdag.

Efter 25 år i Landskrona skrivs nu ett nytt kapitel när en helt ny Jysk-butik öppnar i handelsområdet vid Österleden.

Annons
 

– Landskrona är en stad i ständig förändring och vill vara med och skapa ett attraktivt och inspirerande handelsområde och kunna erbjuda Landskronaborna fortsatt bra handel på hemmaplan, säger Lisa Johannesson butikschef för Jysk i Landskrona.

1993 öppnade Jysk sin första butik i staden i det som då kallades ”Infarten”. På torsdag, den 27 september, öppnar den nya butiken vid Österleden och bildar tillsammans med aktörer som Rusta, Elgiganten, Kökscentrum, Subway och Burger King ett nytt handelsområde.

– Jysk Landskrona fyller 25 år i år och man kan säga att vi utvecklas med Landskrona. Nu flyttar vi till ett modernt handelsområde med starka aktörer som grannar och öppnar en riktigt inspirerande och snygg butik, säger Lisa  Johannesson som startade sin Jysk-karriär i just Landskrona för 14 år sedan.

I samband med öppningen, den 27 september, kommer det arrangeras en stor öppningsfest som startar klockan 09.00.
– Vi längtar efter att få visa upp butiken och önskar alla varmt välkomna att fira med oss, säger Lisa Johannesson.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser