Annons

BoIS-partners bjuder på matchen

Anders Lindfors, marknadsansvarig i BoIS samt klubbens ordföranden Urban Jansson har fixat sponsorer till söndagens match så att klubben kan bjuda på fri entré till det viktiga mötet mot IK Frej.

På söndag är det fri entré på Landskrona IP när BoIS tar emot IK Frej i den superviktiga matchen i Superettan. Matchen börjar kl. 15.00 och portarna till IP öppnar 14.00.

Annons
 

Det hör till vanligheterna att Landskrona BoIS någon gång per säsong bjuder sin trogna hemmapublik och fans på fri entré. Så också i år.
– Vi hoppas på stor uppslutning och ett starkt stöd vid den viktiga matchen, säger klubbens marknadsansvarige Anders Lindfors som fått en handfull sponsorer att gå in och täcka upp för entréavgifterna.

– Förutom fri entré så blir det ett aktivitetsområde för barnfamiljer där man kan vinna fina priser. Området finns vid ståplatsingången och öppnar en timme innan avspark, alltså klockan 14.00. Vi kommer att ha extra serveringsyta också och servera bland annat korv, hamburgare och churros, informerar Anders Lindfors.

Fri entré gäller på såväl sittplats som på ståplats.
– För att komma in på sittplats måste man ha numrerad plats. Dessa kan man hämta i BoIS-shopen fredagen den 28/9 mellan 12-16, eller på matchdagen. Det går också att hämta biljetter på Landskrona museum från och med i eftermiddag. Ståplats är ju onumrerat så det är bara att komma i god innan matchstart på söndag, avslutar Anders Lindfors.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser