Annons

Öppet hus på Lab under HELA-veckan

Öppet hus på LAB som riktar sig till flickor i mellanstadieåldern och med ett uttalat mål om att stärka flickornas självkänsla. På tisdag är emellertid alla välkomna att ta del aktivitetshusets verksamhet.
Foto: Yazan Smadi.

Vi noterar att LAB som håller öppet hus nu under HELA-veckan.  Som bekant pågår just nu Landskronas mångfaldsvecka, en vecka där föreningar och organisationer i staden ordnar olika aktiviteter.  HELA Landskrona är ett initiativ för att lyfta den mångfald av idéburna organisationer som finns i staden. Tanken är att minska avståndet mellan medborgare, beslutsfattare och organisationer genom att skapa sammanhang där alla är välkomna att ta del av hela Landskronas rika utbud. Ett led i detta är att Aktivitetshuset LAB, vilket vanligtvis endast är för tjejer i årskurs 3-6, bjuder in till Öppet hus för alla.

Annons
 

Tisdag den 25/9 klockan 15.00-17.00 är det öppet hus på LAB-
– Alla välkomna att ta del av våra aktiviteter och se hur vi har det, hälsar verksamhetsutvecklare Karolina Degerman.

– Kom och ta en kaffe, spela brädspel, pyssla bokmärken, häng i våra soffor, kika på filmen som konstnärsgruppen Plattform spelade in under sommarens evenemang ”Det händer på gården i framtiden”.  Om du har tur kanske du till och med får se en kortare teater framförd av våra medlemmar.

Preliminärt program:
15.00              Välkommen med fika
15.00              Pyssla bokmärken (pågår till 16.00)
15.30              Presentation och visning av Plattforms film “Det händer på gården”
16.00              Quiz med Emmeli
16.30              Dansstop/Disco
17.00              Tack för idag

Adress: Koppargården 17, källarlokal med ingång på kortsidan av huset.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser