Annons

Auktioner ska hjälpa BoIS

Nu har du chans att träna med BoIS A-lag under Jack Majgaard Jensens ledning. Foto: Nisse Nilsson.

Zebrafonden, tipsklubben, Septembergåvan, nu är det dags för BoIS-hjälpen.
– Det är en satsning för att hjälpa Landskrona BoIS i föreningens utsatta ekonomiska situation där allmänheten kan buda hem unika BoIS-upplevelser och prylar, skriver klubben i ett pressmeddelande på måndagsförmiddagen.

Annons
 

BoIS-hjälpen pågår i veckan på föreningens hemsida där en auktionssida skapats.
På denna finns två olika auktionskategorier. Topplistan innehåller auktioner som varar hela veckan fram till matchstart klockan 15 på söndag. Dessutom kommer det dagligen publiceras nya dagsauktioner som löper ut klockan 23:59 samma dag. Idag kan man exempelvis buda hem en plats bredvid Bosse Holmqvist i speakerbåset och därifrån se matchen BoIS-AFC. Vinnaren kommer att få vara matchens DJ och samköra speakeruppgifterna tillsammans med Bosse. I skrivande stund är högsta bud 1000 kronor för en plats i båset.

Bland auktionerna som pågår hela veckan noteras att man kan buda på att få åka med i spelarbussen till mötet mot Örgryte, träna med A-laget, en spelning med legendariska Rude BoIS samt hänga med Jonas Olsson i Stockholm inklusive fyra derbybiljetter till Djurgården-AIK.

Mer om auktionerna och hur du kan bidra finns att läsa på https://auktion.landskronabois.se/

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser