Annons

Alfdexballong funnen i Danmark

Susanne Schannong Lundstrøm lycklig vinnare av 500 euro sedan hon hittat en heliumballong från Alfdex-invigning av företagets nya lokaler.

I samband med den ”kungliga” invigningen av Alfdex nya lokaler i Landskrona den 30 maj släpptes det upp 30 stycken stora heliumballonger. I varje ballong fanns ett meddelande som dels beskrev företaget men som även funkade som en lott med chans att vinna 500 euro. I början av juni hittade Susanne Schannong Lundstrøm en ballong i danska Græsted norr om Helsingör.

Annons
 

Susanne följde instruktionerna och skickade en bild på sig själv och ballongen och vinner nu 500 euro.
– Så roligt att en ballong hittades, det var pricken över i:et på en fantastisk invigning av våra nya lokaler, säger Mats Ekeroth VD på Alfdex.

Alfdex är världsledande på lösningar för rening av vevhusgaser och har både produktion och huvudkontor i Landskrona och har totalt knappt tvåhundra anställda i Sverige och Kina varav de flesta i Landskrona.
– Alfdex står inför en kraftig expansion på den kinesiska marknaden tack vare att de kinesiska myndigheterna ökar kraven på emissioner till luften. Det senaste är den kinesiska regeringens plan kallad ”Blue Sky Action Plan” som medför att Alfdex produkter kommer att behövas i stor omfattning i Kina redan under nästa år. Hittills är detta Alfdex i särklass största expansionsmöjlighet, säger Mats Ekeroth.

Alfdex bjöd på en kungliga invigning av sina nya lokaler tidigt i somras.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser