Jazzhösten i antågande

Viktoria Tolstoy från en utsåld och bejublad spelning i Landskrona konsthall för en handfull år sedan. Foto: Håkan Karlsson.
Viktoria Tolstoy från en utsåld och bejublad spelning i Landskrona konsthall för en handfull år sedan. Nu är det Asmundtorps kyrka som står på tur för denna briljanta vokalist.
Viktoria Tolstoy från en utsåld och bejublad spelning i Landskrona konsthall för en handfull år sedan. Foto: Håkan Karlsson.
Viktoria Tolstoy från en utsåld och bejublad spelning i Landskrona konsthall för en handfull år sedan. I höst kommer jazzsångerskan till Folkets Hus.

Hösten är på ingång och likaså är Jazzhouse Landskronas fredagsarrangemang på Folkets Hus. I år toppar föreningen terminen med ingen mindre än Viktoria Tolstoy som tar med sig AlfEverGreen Band för en spelning den 26 oktober. Först ut är dock Salongsorkestern från Lund.

Här följer Jazzhouse Landskronas program för hösten 2018:

  • 28 september, Folkets hus stora festsal kl. 19-23, Salongsorkestern från Lund.
    Ballroomjazz av bästa spelglada klass utlovas i extra prydlig inramning med tidstypisk klädsel. Varning för fullt dansgolv.
  • 12 oktober, Folkets hus lilla festsal kl. 18-22, är det kulturnatt i Landskrona och då låter Jazzhouse den 10-års jubilerande saxofonkvintetten Swing & Sweet spela upp i Lilla festsalen. Lättlyssnat, svängigt och mysigt. Föreningen bjuder på kaffe.
  • 26 oktober, Folkets hus lilla festsal kl. 19-23, har Jazzhouse den stora äran att presentera Viktoria Tolstoy och AlfEverGreen Band.
  • 30 november, Folkets hus lilla festsal kl. 19-23, kommer Blå Mandag ta sig över sundet för att avsluta höstterminen hos Jazzhouse Landskrona. Tradjazz av bästa danska sort. Massor av sång och instrumentala utsvävningar. Lätt, glatt och svängigt.
Till arkivet