Annons

Viktor Svensson lämnar BoIS

Viktor Svensson har varit en viktig kugge i BoIS mittförsvar. Nu står det dock klart att han lämnar klubben med omedelbar verkan.
Arkivbild: Nisse Nilsson.

BoIS har en oerhört tuff höst framför sig. Närmast väntar en så kallad sexpoängsmatch mot Varberg på tisdagskvällen. Att ett flertal nyckelspelare är skadade och avstängda har varit känt men nu står det också klart att mittbacken Viktor Svensson bryter sitt kontrakt med omedelbar verkan för att påbörja en civil karriär i Stockholm.

Annons
 

Adi Nalic och Igor Arsenijevic är avstängda och missar den viktiga matchen precis som skadade Philip Ljung. Troligtvis lär inte Alexander Tkacz heller kunna spela då han varit febersjuk de senaste dagarna och profilerna Sadat Karim och Edafe Egbedi som varit skadade börjar på bänken.

Följande spelare är med i den trupp som ska försöka ta en ny viktig trepoängare i jakten på ett nytt kontrakt i Superettan. Amr Kaddoura, Viktor Noring, Alfons Sampsted, Philip Andersson, Emmanuel Okine, Jetmir Haliti, Emil Jönsson, Monday Samuel, Måns Ekvall, Akram Mansour, Sadat Karim, Filip Pivkovski, Joe Sise, Edafe Egbedi, Noor Zadran, Jacob Andersson och Kevin Jensen.

Matchen börjar klockan 19.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser