Tågarportens ryttarförening 80 år

Träna hoppning på ”tävlingsbana” och få proffstips av Anna Nilsson är bara två av flera aktiviteter som Tågarportens ryttarförening bjuder in till i samband med sitt 80-årsjubileum. Foto: Tågarportens ryttarförening.
Träna hoppning på ”tävlingsbana” och få proffstips av Anna Nilsson är bara två av flera aktiviteter som Tågarportens ryttarförening bjuder in till i samband med sitt 80-årsjubileum.
Foto: Tågarportens ryttarförening.

Vi noterar att Tågarportens ryttarförening firar 80-års jubileum den 29 september med en  aktivitetsdag och efterföljande middag. Under hela dagen från klockan 9 och fram till 16  bjuds det på en aktivitetsdag med mängder av olika hästgrenar att prova på eller titta på.

Här kommer medlemmar att fläta och fixa sin häst eller ponny så den blir riktigt flott, gå tipspromenader, köra tömkörning och hästagility, träna hoppning på ”tävlingsbana” men även terränghoppning för att nämna några av alla aktiviteter som kommer att ske.  Allmänheten är välkommen att titta och lära känna föreningen.

Till arkivet