Annons

Jockes BoIS slog Jacks BoIS

Joakim Persson är tränare för Varbergs Bois och Jack Majgaard Jensen är detsamma för Landskrona BoIS. Idag var Joakim glad till skillnad mot Jack

Uppdaterad 22.10

Det var många av de 1915 åskådarna på IP på tisdagen som såg fram emot en bra fotbollsmatch mellan BoIS och Varberg. Framför allt efter de randigas seger mot Falkenberg senast. Men det visade sig snabbt att det inte skulle bli någon kul tillställning. Varberg vann rättvist med 2-0. BoIS stod för den sämsta insatsen på mången dag.

Annons
 

När BoIS mötte Varberg på tisdagen syntes med all önskvärd tydlighet hur viktiga spelare som Adi Nalic, Igor Arsenijevic och Alexander Tkacs är. Det offensiva spelet var som bortblåst. Och inte såg det mycket bättre ut i försvaret.

Tilläggas bör dock att Varbergs båda mål kom på skott från distans. Men det kan kvitta. Varberg var det bättre laget under 75 av de 90 minuterna. Undantaget var de första 15 i andra halvlek.
– Vi ansåg att vår största chans att göra mål var på inlägg och fasta situationer. Därför spelade vi som vi gjorde. Men det misslyckades, sa BoIS tränare Jack Majgaard Jensen efter matchen.

Att det varit en tuff vecka för BoIS råder det ingen tvekan om.
– Vi fick ändra våra planer för varje dag. Så fort vi bestämt något så inträffade det saker som omkullkastade allt, säger tränaren och syftar till skador, sjukdomar och Viktor Svenssons besked häromdagen.

Efter matchen kastades det en hel del glåpord från läktare mot framför allt Jack Majgaard Jensen.
– Jag har full förståelse för dom. De var mycket besvikna och det var jag också. Det var vi allihopa.

Förlusten innebär att BoIS åter ligger på nedflyttningsplats och närmast framför sig har laget en tuff bortamatch mot Halmstad BK som jagar en kvalplats till allsvenskan. Och med tanke på hur tisdagens match gestaltade sig så lär det bli oerhört tufft.
Jack Majgaard Jensen försöker dock hålla en positiv linje.
– Det var många nya som spelade ihop idag. De som nu är halvskadade blir bättre och bättre för varje dag. Till nästa match får vi också tillbaka flera viktiga spelare. Det betyder att inget är kört. Och det är sju omgångar kvar. Jag är övertygad om att vi kan fixa det, avslutar tränaren.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser