Annons

En vecka i mångfaldens tecken

Sebastian Sanchez Riveros, Landskrona Stad, Helena Rasmusson, Hyresgästföreningen region norra Skåne och Ameli Frostell, Jämlikt.nu ska se till att Hela Landskrona åter blir en succé.
Foto: Fia El-Ghawabi.

Fjolårets lyckade evenemang blir av igen. På lördag går startskottet för Hela Landskrona – en fullspäckad vecka med föreläsningar, workshops, öppet hus och mycket mer.

Annons
 

Samverkan, delaktighet, dialog och mångfald är fyra ord som kan definiera vad Hela Landskrona står för.
– Det är fantastiskt roligt att kunna samarbeta mellan kommunen och den ideella sektorn på det här viset, säger Sebastian Sanchez Riveros, samordnare på Landskrona stad.

Hela Mässan är startskottet på den intensiva veckan. Rådhustorget kommer på lördag precis som i fjol att fyllas av lokala  föreningar och organisationer som visar upp sin verksamhet. Det utlovas också flera spännande scenframträdanden.
– Mässan är ett bra sätt för dig som bor i Landskrona att se vilket stort utbud av föreningar här finns som man kan vara delaktig i, säger Helena Rasmusson, verksamhetsutvecklare på Hyresgästföreningen region norra Skåne samt projektledare för Hela Mässan.

Veckan kommer därefter att vara fullspäckad med workshops, föreställningar, dialoger, öppet hus hos föreningar och organisationer i staden. Lördagen den 29 september avslutas veckan med Pride Landskrona, som bjuder på tal, musik och parad.
– I år har vi verkligen fått ihop ett intressant program. Här kommer finnas något för alla, utlovar Ameli Frostell på Jämlikt.nu, projektledare för Hela Veckan.

Hela Landskrona är ett samarbete mellan Landskrona stad, Hyresgästföreningen region norra Skåne och Jämlikt.nu.

Line Hovrind Aslaksen vid Landskrona konstförenings monter på Hela Landskrona-mässan ifjol. På lördag återkommer arrangemanget.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser