Annons

Mässa med robotar

Vi noterar att Landskrona stad och Företagsarenan tillsammans med Industriella Utvecklingscentra, IUC, är värd för Automation Expo, ett evenemang som är tänkt att inspirera och stötta företag i processen att implementera automations- och robotteknologi.

Annons
 

Digitalisering, automatisering och robotisering utvecklas i raketfart. Vid Automation Expo är det meningen att företag ska få inspiration och kunskap om robotresan genom seminarium och en mässa.

Automation Expo riktar sig främst mot företag inom tillverkningsindustrin som saknar kunskap kring hur ökad automatisering och robotisering kan stärka deras verksamhet. Producenter av automationslösningar deltar på mässan och ger konkreta exempel på hur flexibla automationslösningar kan implementeras och göra nytta.
– Robot- och automationsteknologier är här för att stanna men många små och medelstora företag behöver mer kunskap kring hur de kan dra nytta av utvecklingen. Förhoppningsvis kan Automation Expo vara ett steg i rätt riktning för många företag och vi är glada att vi tillsammans med IUC Syd och Företagsarenan kan bjuda in till en spännande dag med robotteknologi i fokus, säger Anders A. Ekblom, näringslivsutvecklare Landskrona stad.

Automation Expo äger rum den 18 september klockan 9-15 på företagshuset Linc i Landskrona.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser