Ny fotograf på Pumphuset

Hearst Castle. Foto: David Elg.
Hearst Castle. Foto: David Elg.

Fotoutställningen Through Way tar med betraktaren på en resa genom USA:s västkust. Längs vägarna från Los Angeles till Lake Tahoe, vidare till Death Valley och Las Vegas lyfter fotografen David Elg fram miljöer som i landskapet framträder som stora detaljer.

Mitt under själva Landskrona Foto Festival invigs en ny fotoutställning i baren på Pumphuset i Borstahusen. Bilderna är tagna av David Elg, sedan två och ett halvt år tillbaka boendes i Landskrona där han också driver reklambyrån Moob. Han har varit verksam fotograf i över 20år och har under dessa jobbat bland annat som mode-, och reklamfotograf samt pressfotograf. I den serie bilder som nu ställs ut har motiven ett mer formalistiskt uttryck.

Invigningen äger rum i baren på Pumphuset i Borstahusen torsdagen den 20 september.
Utställningen hänger därefter i sex veckor.
 

Till arkivet