Annons

Han tränar BoIS säsongen ut

Jack Majgaard Jensen är Landskrona BoIS nye tränare. Foto: Landskrona BoIS.

Idag blev det klart att 43-årige Lundabon Jack Majgaard Jensen tar över huvudtränaruppdraget i Landskrona BoIS sedan Agim Sopi sagt upp sig i förra veckan.
– Jack träffar truppen första gången på måndagsträningen och leder laget för första gången borta mot Falkenberg nästa tisdag, meddelar Landskrona BoIS i ett pressmeddelande på måndagsförmiddagen.

Annons
 

Jack Majgaard Jensen har arbetat både i Danmark och i Sverige. De senaste två uppdragen är som huvudtränare för Lyngby och för FC Rosengårds damer. Majgaard Jensen har också ett förflutet i MFFs ungdomsorganisation. Dessutom återförenas han nu med Viktor Svensson som han tränade en tid i Lunds BK.

– Vi har i första hand skrivit avtal säsongen ut med Jack men i samtalen med honom har vi såklart haft diskussioner om arbete på både kort och lång sikt, kommenterar Daniel Stålhammar som tillsammans med Mats Andersson och Torgny Andersen genomfört intervjuer med kandidater till uppdraget i veckan. 

– Jag har ett inspirerande uppdrag framför mig att tillsammans med spelarna och teamet kring BoIS a-lag säkra Superettankontraktet. Nu längtar jag bara efter att få komma igång och träffa gruppen i eftermiddag, sa Jack Majgaard Jensen när kontraktet blivit klart under måndagsmorgonen. 

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser