Annons

BoIS åkte på stjärnsmäll i Borlänge

BoIS är fast förankrade på kvalplatsen till division 1. Det står fullkomligt klart efter att Brage krossat BoIS på Domnarsvallen i Borlänge. Matchen slutade 5-1 till hemmalaget som var bättre i allt.

Annons
 

Det tog bara drygt åtta minuter för Brage att göra 1-0. Det var Robbin Sellin som pricksköt in bollen efter en hörnvariant.

Efter målet hade BoIS en skaplig period men närmare än ett skott över av Melvin Frithzell kom inte Landskronalaget. Istället sågade sig Brage genom ett stillastående försvar och gjorde 2-0 genom Christian Kouakou i minut 24.
Brage hade ett flertal chanser att göra fler mål men slotten, som mestadels kom från distans smet just utanför mål. Och om det var förvirrat, milt sagt, i försvaret så blev det inte stabilare efter att Viktor Svensson tvingades byta efter en befarad sträckning i lårets baksida efter en halvtimmes spel.

Vad som sades i omklädningsrummet i paus är oklart. Drygt tio minuter in i andra halvlek gjorde dock Brage 3-0 efter oerhört passivt spel av BoIS i samband med en hörna.
Ett litet hopp tändes minuten efter då Brage gjorde ytterligare ett mål men denna gång bakom sin egen målvakt. Men närmare än en frispark som nuddade ribban kom inte BoIS. Istället joggade Benjamin Hjertstrand lekande lätt ifrån Filip Pivkovski och gjorde 4-1 och på övertid slog Kristian Andersen in en frispark bakom en passiv Viktor Noring, som för dagen fått förtroende att vakta målet.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser