Rebecka Karlsson inviger Landskronakarnevalen

Rebecka Karlsson inviger Landskronakarnevalen.

18-åriga Rebecka Karlsson knep redan för två år sedan en hedrande andraplats i Idol.
Ifjol släppte hon sin första singel och turnerade  runt i Sverige. Den 26 juli kommer hon till invigningen av Landskronakarnevalen 2018.

Ekebytjejen Rebecka Karlsson har redan hunnit med den del framträdande i Landskrona och rent av fått en pizza uppkallad efter sig på Sandvångens pizzeria –  Rebizza. Nu är hon en av artisterna som framträder under karnevalsinvigningen. Det bjuds även på uppvisning i fotbollsfreestyle med Jojje Lindgård, dans med Crew Diversity och mycket mer i samband med invigningen  som äger rum på Rådhustorget torsdagen den 26 juli  klockan 19.00-20.00.

I förra vecka släppte arrangörerna av karnevalen de sista akterna, vilket innebär att även  Samir & Viktor kommer att framträda under torsdagen.
– Vi försöker alltid få till en stark inledning av karnevalen. Detta för att locka ner så många som möjligt till centrum redan de första timmarna. I år har vi lyckats särskilt väl. Samir & Viktors publik återfinns i alla åldrar. En familjefest från start alltså, säger Lena Bergkvist, ansvarig för Landskronakarnevalen.

Andra nya namn att tillfoga till redan redovisade är Anna Hertzman och  John Lindberg Trio.

För komplett program och annan information om karnevalen
rekommenderas ett besök på: https://landskronakarnevalen.nu/

Till arkivet