Annons

Klart med huvudpartner för satsning på tjejfotboll

Såväl HSB Landskronas VD Mikael Jönsson som BoIS marknadschef Anders Lindfors ser fram emot samarbetet inför höstens satsning på tjejfotbollen.

Under hösten kommer BoIS att lansera en ny samhällsstrategi. Initiativet går under arbetsnamnet Mötesplats IP och syftar till att skapa aktiviteter och verksamheter i Karlslundsområdet.  Nu har föreningen gjort klart med HSB Landskrona vilka går in som huvudpartners för satsningen på tjejfotbollen.

Annons
 

Mötesplats IP består av olika projekt och verksamheter, bland annat tjejfotboll och nattfotboll. Dessutom är Landskrona BoIS Ungdomsakademi en central del i initiativet.

För att finansiera verksamheterna efterlyser BoIS krafter från näringslivet och nu har HSB Landskrona som första företag gått in som huvudpartner till projektet tjejfotboll.
– Vi ser det som en självklarhet att kunna påverka positivt i samhället med den här inriktningen av sponsring, därför var det ingen tvekan att vi skulle vara den organisation som blir den första huvudpartnern för att stötta BoIS tjejfotbollssamarbete med bland annat IK Wormo, säger HSB Landskronas VD Mikael Jönsson.

BoIS marknadschef Anders Lindfors hoppas nu att nyheten om HSB ska ge ringar på vattnet.
– Sedan tidigare stöttar flera företag BoIS ungdoms- och samhällsarbete. HSB är den första Huvudpartnern till ett av projekten i Mötesplats IP. Och nu hoppas vi på att fler företag får upp ögonen på vår nya satsning, avslutar Anders Lindfors.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser