Annons

Johan Östberg underhåller och efterlyser unga skådespelare

Johan Östberg kommer till Borstahusen i helgen. Först ska han underhålla barnen på lördag och på söndag är det dags för inspelning av en musikvideo.
Foto: Oskar Fäldt

Vi noterar att Johan Östberg, känd från Fame Factory och Drill och Drull, gästar Mötesplats Borstahusen på lördag.  Hans uppsättning Mamma Pappa Troll är cirka 45 minuter lång och passar barn i alla åldrar. Föreställningen som börjar klockan 14.00 är gratis.

Annons
 

Dagen avrundas med ett minidisco som drar igång klockan 18.30.

På söndagen ska Johan Östberg spela in en musikvideo i Borstahusen och han välkomnar alla barn som vill vara med.
– Jag kommer att spela in låten “Prutt i rumpan bajskorv” mellan klockan 10 och 15. Vi träffas vid pumphuset klockan 10 och kommer att gå runt bland olika gator och gatt. Jag utklädd till tant med käpp i hand och barn som kommer ploppa upp från höger och vänster sjungande de tramsiga orden, säger Johan Östberg och lovar att bjuda alla medverkande på saft, frukt och macka.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser