Annons

Ny tung förlust för BoIS

BoIS anfallare Sadat Karim lär drömma mardrömmar om Norrbykeepern Mergim Krasniqi inatt. Två gånger var vi beredda att notera BoISaren för hans nionde mål men målvakten var omutlig. Istället kunde inhopparen Alen Krasnici sänka BoIS med ett mål i matchens 87 minut.

Annons
 

Det var ingen sprudlande föreställning publiken bjöds på, på Borås Arena. BoIS hade dock det mesta av spelet i första halvlek och var också närmast ett ledningsmål. Sadat Karim hade en nick som Mergin Krasniqi räddade mirakulöst efter 13 minuter. Även Alexander Tkacz hade en bra styrning men något mål blev det inte.

I andra halvlek skärpte hemmalaget till sig och skapade mer. Det var dock ett väldigt avvaktande spel från båda lagen. Säkerhetsspel i sidled ersattes med mycket felpass när det skulle anfallas.

Båda lagen skapade en del halvchanser och det skulle visa sig att Norrby var det lag som lyckades få till ett mål. Det var Alen Krasnici som sköt in 1-0 efter ett inlägg från deras vänsterkant.

BoIS pressade sedan på rejält i slutminuterna men Mergim Krasniqi såg till att BoIS fick resa ner till Skåne utan några poäng i bagaget.

Även om BoIS var mycket bättre än senast mot Brage så räckte det inte. Totalt sett gjorde de randiga inte någon speciellt bra match. Det snabba kantspel som ytterbackarna och yttermittfältarna stod för i början av säsongen syntes inget av. Om BoIS inte ska cementera sin position runt kvalstrecket nedåt krävs att laget börjar ta poäng. Och helst då tre redan mot Öster på IP på söndag då den sista omgången spelas innan sommaruppehållet.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser