Annons

Plura till karnevalen

På bilden är Plura i Sofia Albertina kyrka uppbackad av Landskronakören Aquarello. Under karnevalen gör han ett stopp på sin sommarturné i Landskrona.

Plura återvänder till Landskrona i sommar. Denna gång utan Eldkvarn men med bandets  gedigna låtkatalog i bagaget samt en del nyskrivna låtar.

Annons
 

2006 kunde Eldkvarn skådas på Landskronakarnevalen. 2011 var det åter fullsatt i Sofia Albertina kyrka när bandet var tillbaka en kulen januarikväll uppbackade Landskronakören Aquarello. Nu återvänder Plura till stan och med sig har han ett band  bestående av Axel Jonsson Stridbeck, Freja Drakenberg, Marcus Arborelius, Zackarias Ekelund och Jonatan Lundin. Den 27 juli står bandet på scen i tältet på Kasernplan.

Plura Jonsson är en legendar i Sverige, inte minst genom sina 40 år som frontfigur i just Eldkvarn. Under 2016 tog bandet en paus men Plura fortsatte med sin egna kreativa process som resulterade i en vårturné runt om i Sverige. Under hösten 2017 huserade Plura på Scalateatern i Stockholm med den hyllade föreställningen ”En man av hjärtat”, som även varit på turné under våren.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser