HELA Landskrona visar upp föreningslivet

Line Hovrind Aslaksen vid Landskrona konstförenings monter på Hela Landskrona-mässan som hölls på Rådhustorget även ifjol. Till höst återkommer arrangemanget.
Line Hovrind Aslaksen vid Landskrona konstförenings monter på HELA Landskrona-mässan 2017. Till höst återkommer arrangemanget.

Fjolårets lyckade arrangemang blir av igen. Den 22 september kommer Landskronas största aktivitetsmässa finnas på Rådhustorget, vilket blir startskottet för HELA Landskrona – en vecka full med aktiviteter för alla som bor och verkar i Landskrona.

Under veckan kan ideella föreningar samarbeta och ha workshops, öppna träningar, öppet hus och föreläsningar. Landskronaborna ska få se och uppleva en sprudlande och aktiv stad i en hel vecka. Den 29 september avslutas det hela med Pride Landskrona.

Syftet med evenemanget är att visa upp det rika utbud av idéburna organisationer som finns i staden.

Under veckan kan de som medverkar låta intresserade komma och prova på aktiviteter på plats hos dem till exempel för att locka dit nya intresserade medlemmar.

– Anmälningstiden för att delta på mässan är fram till och med den 31 juli, men om man vill vara med i katalogen för veckan är sista anmälningsdagen den 15 juni, säger Ameli Frostell som är verksam i föreningen Jämlikt.nu som är medarrangör till evenemanget.

Samverkan, delaktighet, dialog och mångfald definierar begreppet HELA Landskrona. Samverkansgruppen HELA Landskrona vill lyfta den idéburna sektorn i staden och utveckla och främja ett framtida samarbete mellan olika organisationer.

Arrangörer för HELA Landskrona är Landskrona stad, Hyresgästföreningen och Jämlikt.nu

Till arkivet