Annons

Djur förgiftas i park

Vid två tillfällen den senaste tiden har vad som misstänkts vara förgiftad mat hittats i parken runt Sofia Albertina kyrka.

Någon vill uppenbarligen såväl vilda som tama djur i parken vid Sofia Albertina kyrka illa. Vid två tillfällen ha förgiftad mat lagts ut. Nu uppmanar polisen till vaksamhet.

Annons
 

Den första anmälan kom in den 7 maj.
– Det var en hundägare som såg att det låg en hög med bröd intill ett träd i parken och där låg även en död mås. Men inga andra fåglar ville gå i närheten av brödet. Därför misstänkte han att det var förgiftat och anmälde det till polisen, säger Åsa Emanuelsson, informatör på polisen i Helsingborg.

Den andra anmälan kom till polisen på tisdagen.
– Det var faktiskt samma hundägare som denna gång hittade en hög med kött samt en påse som man förmodligen transporterat köttet i. När han såg maten ringde han polisen direkt, informerar Åsa Emanuelsson och skickar ut en uppmaning.
– Vi har inte några misstankar åt något håll men ber de som bor i området att hålla ögonen öppna. Det gäller alla men framför allt hundägare som brukar promenera i parken, avslutar polisen.

En kommentar till "Djur förgiftas i park"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Inga bevis för förgiftad mat i parken

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser