Annons

Tung förlust för BoIS

Uppdaterad 21.15

Efter BoIS fina insats mot Helsingborgs IF tidigare i veckan så var det många som trodde att de randiga bara hade att åka upp och hämta hem tre poäng mot Frej på lördagen. Laget från Täby utanför Stockholm hade fram till dags datum bara tagit en poäng men efter mötet med BoIS har dom fyra. Matchen slutade 2-1 efter två mål av hemmalaget i första halvlek.

Annons
 

Frej visade allt annat än respekt för BoIS i början av matchen. De var minst lika bra som de randiga. Men ändå kom det första målet som en överraskning när Joakim Runnemo vackert skruvade upp bollen i Amr Kadourras högra kryss efter fem minuters spel.

Direkt efter målet var BoIS nära att kvittera men istället utökade hemmalaget ledningen efter halva halvleken då Joakim Runnemo fick på en helvolley efter en hörna.
Några minuter senare låg bollen ännu en gång i BoIS-målet men det blev bortdömt.
BoIS försökte få styr på spelet men avsaknaden av ett stabilt innermittfält var uppenbart och faktum är att Frej var nära att göra 3-0 på övertid i första halvlek.

För att få en förändring i spelet bytte Agim Sopi in Bahrudin Atajic och Philip Ljung för Filip Pivkovski och Dennis Olofsson till andra halvlek.

Och visst blev det skillnad. Sadat Karim hade ett bra avslut i minut 49 och tio minuter senare kunde Monday Samuel peta in reduceringen efter en tilltrasslad situation i samband med en hörna.
Men sedan knöt det sig igen. BoIS anföll och skapade en del målchanser men några mål blev det inte.

Förlusten innebär att det endast är målskillnad som skiljer BoIS från en kvalplats ner till söderettan. Samtidigt har de randiga bara tre poäng upp till HIF som ligger fyra i tabellen. Allt talar för att det kommer att bli en oerhört jämn Superetta där alla kan slå alla.

Närmast väntar hemmamatch mot Halmstad BK på onsdag klockan 19.00.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser