Annons

BoIS informerar inför derbyt

Att det är derby mellan BoIS och Helsingborgs IF på Landskrona Idrottsplats på tisdagskvällen har inte undgått någon. Förhoppningarna från BoIS är att det ska bli fullsatt vilket innebär att 9 500 personer ska ta sig till och från IP på kort tid. Med anledning av detta har klubben gått ut med följande information

Annons
 

Biljetter och entréer – vi öppnar 17:30.

Ståplats hemmalag
Förköpta biljetter samt årskort och andra frikort hänvisas till specifika luckor vid ståplatsentrén.
I mån av plats kan inträde till hemmaståplats lösas vid ståplatsentrén genom kontant betalning eller swish.

Samtliga åskådare visiteras vid inträde.

Sittplats
Slutsålt. Ordinarie entréer gäller. 
Samtliga åskådare visiteras vid inträde.

Ståplats bortalag
Slutsålt.
Entré längs med idrottsvägen. Se landskronabois.se för karta och mer information.

Återstående biljetter
Det finns endast biljetter kvar till hemmaståplats. Dessa går endast att köpa biljetter vid insläppet till hemmaståplats.

Praktisk publikinformation

BoIS förväntar sig den bästa publiksiffran sedan den Allsvenska sejouren och därmed även betydligt mer trafik runt IP än vanligt. Här är några tips för både hemma- och bortafans som ska ta sig till IP ikväll. För kartor och mer information – klicka här.

Köra till Landskrona IP
Bilister som kommer från Landskrona Norra hänvisas ta Hälsingborgsvägen – Tullstorpsvägen – Stenorsvägen – Emaljgatan – Idrottsvägen.

Parkering
Det kommer finnas fyra större parkeringar för åskådare. Samtliga parkeringsytor är bemannade med personal som dirigerar parkering. För karta – klicka här.

Kollektivtrafik
Busslinje 84 går via både Landskrona Station och Landskrona centrum och det finns dessutom goda möjligheter att cykla eller promenera till IP i vårvädret.

Anländ i god tid
Vare sig du kommer med bil, cykel, promenerandes eller med kollektivtrafik uppmanar vi samtliga åskådare att anlända i god tid. Dessutom kommer samtliga åskådare att visiteras vid ingångarna vilket kan fördröja insläppet. Kom alltså därför i god tid även om du inte tar bilen till IP. Insläppet öppnar 17.30.

Innan match

Souvenirer, 50/50-lotter och matchprogram
Vid entréerna säljer BoIS souvenirer, 50/50-lotter och matchprogrammet Sunes Magasin. Bland souvenirerna hittar ni hood-tröjor, t-shirts och mycket annat. Matchprogram omnämns ofta som ett av Sveriges bästa.

BoIS-banden
För barn och ungdomar upp till 17 år finns det 300 BoIS-band som delas ut vid entréerna. Först till kvarn gäller. Samlar man BoIS-band under säsongen så kan man byta in de mot fina gåvor i shopen veckan efter matchen. Mer om BoIS-banden kan ni läsa på hemsidan.

Mat och dryck

En match är inte fulländad utan mat och dryck. Vid entréerna på både sitt- och ståplats hittar ni grillar som serverar hamburgare, tjocka korvar och dryck.

Till derbyt har klubben öppnat extra försäljningsställen på samtliga sektioner. I IP:s VIP-bar som finns på sittplats är det öppet för medlemmar och årskortsinnehavare samt VIP-gäster.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser