Annons

7 000 derbybiljetter sålda

Idag är IP tomt. På tisdag lär det bli fullt. 7 000 biljetter är redan sålda.

På tisdag är det dags för ett efterlängtat derby på Landskrona Idrottsplats då Helsingborgs IF gästar. Att intresset är stort visar suget efter biljetter.

Annons
 

– I nuläget är det cirka 7000 sålda biljetter vilket är fantastiskt kul. Maximal kapacitet på IP är 10 000 men på grund av en del säkerhetsavspärrningar minskar kapaciteten något, säger Max Lundmark, klubbdirektör i BoIS.

Han uppmanar såväl Landskronabor som Helsingborgare att köpa biljett innan.
– Sittplatsläktaren är helt slutsåld och vi räknar med att biljetterna till bortasektionen kommer säljas innan matchdag. Det gäller att passa på om man vill säkra sin plats. Vi uppmanar alla att köpa biljett innan matchdag och att komma till IP i god tid. Grindarna öppnas redan 17:30 och vi räknar med en hel del köer.  Det är roligare att äta en korv inne på arenan än att stå i kö utanför, avslutar Max Lundmark.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser