Annons

LS till division 1

LS -ungdomar simmar nästa säsong i Skånes högsta serie.

Landskrona Simsällskap tog sig igår upp i det skånska seriesystemets högsta division. LS vann kvalet mot Ängelholms SS, SK Poseidon (Lund) och Trelleborgs SS. Senast LS var i högsta divisionen var våren 2015. Seriesimslaget bestod av killar och tjejer i åldrarna 11-15 år.

Annons
 

– Efter en lång och spännande säsong med seriesimmet i division 2 har LS äntligen tagit steget tillbaka till division 1. Detta efter ett otroligt spännande kval i Ängelholm. Simmarna från LS gjorde en fantastisk tävling, lyfte sig och hjälpte varandra fram till segern, säger en lycklig seriesimsansvarig Erik Fritz.

Nästa säsong inleds 8-9 september och avslutas i april 2019.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser