Annons

BoIS förlorade trots ledning

BoIS inkasserade årets andra förlust då de besegrades med 2-1 på Stora Valla i Degerfors. De randiga tog ledningen med 1-0 i första halvlek men i andra kom hemmalaget tillbaka och vann. Lagen hade vars en halvlek och oavgjort hade varit rättvist. Men nu föll de randiga i slutminuten och får a nya tag.

Annons
 

Det var många som höjde på ögonbrynen när BoIS startelva mot Degerfors presenterades, Att Viktor Noring ersatte Amr Kaddoura var kanske inte så konstigt. Men att Adi Nalic, Edafe Egbeddi, Filip Pivkovski, Samuel Monday och Dennis Olofsson skulle börja på bänken förvånade många. Men ersättarna Philip Ljung, Bahrudin Atajic, Granit Stagova, Sean Ugochukwu Okoli och  Igor Arsenijevic gjorde inte bort sig och det visar att BoiS trupp håller måttet.

BoIS var nämligen det klart bästa laget under första halvlek. Avsluten var inte de bästa men en Viktor Svensson hittade rätt med pannan efter en hörna i minut 25.

I andra halvlek var BoIS inte lika aggresiva i sitt försvrsspel och det straffade sig redan 12 minuter in i halvleken då Sargon Abraham kvitterade.
Degerfors fick klar vittring efter målet vilket ledde till två byten på kort tid då Edafe Egbedi och Filip Pivkovski ersatte Bahrudin Atajic och Granit Stagova. Och med en kvart kvar ersatte Adi Nalic Sean Ugochukwu Okoli.

BoIS lyckas dock inte hitta tillbaka till spelet de hade i första halvlek, Någon eller några halvchanser skapades av båda lagen om man ska vara snäll och de flesta räknade nog med en delad pott ju längre matchen led. Men så blev inte fallet. I Matchens sista ordinarie minut sköt Sargon Abraham ett skott som ändrade riktning via en BoIS-försvarare och som ställde Viktor Norin. 2-1 till Degerfors var ett faktum och därmed inkasserade BoIS sin andra förlust för året.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser