Släppfest på Pumphuset ikväll

Jonas Bergh är aktuell med en ny bok. Under torsdagskvällen är det släppfest på Pumphuset tillsammans med artisten LT Fisk.
Jonas Bergh är aktuell med en ny bok. Under torsdagskvällen är det släppfest på Pumphuset tillsammans med artisten LT Fisk.

En lågmäld kväll med starka känslor utlovas ikväll på Pumphuset. Jonas
Författaren Jonas Bergh håller släppfest  för sin nya bok ”Jag fastnar i Love will tear us apart” som beskrivs som en sorts roman om en sorts kärlek. Eller är det en roman?

– Det är kanske en roman förklädd till en samling noveller som varvas med dikter. En hybridroman, säger Jonas Bergh,

Till Pumphuset tar Jonas Bergh med sig barndomskompisen Johan Andersson (L.T:. Fisk). De båda har en rätt lång gemensam historia, från Borstahusskolan till Landskronas alternativa musik- och kulturscen.

De har gjort flera gemensamma framträdanden och bjuder denna kväll på en sorts lågmäld men känslostark show, musik och textläsning.

L.T: Fisk kom nyligen ut med sitt fjärde skivalbum: Jag är din mamma.

Jonas Bergh släpper nu sin sextonde bok Jag fastnar i Love will tear us apart. Det är en roman även om den också innehåller dikter. Det är en historia om Borstahusen, Landskrona, Malmö och Prag, Föreställningen blir en lågmäld kväll med tända ljus, starka känslor och musik blandat med uppläsning av boken.
–  Det kommer att bli bra, utlovar Jonas Bergh och tror att de kör igång showen runt 20-snåret men för den hungrige så öppnar restaurangen redan klockan 17.

 

 

Till arkivet