Protesterna gav resultat – postombud åter i Glumslöv

Affären i Glumslöv blir postombud.
Affären i Glumslöv blir postombud.

Länge har de kämpat, glumslövsborna, som velat få postombudsservice i byn.
Nu äntligen ser det ut att bli verklighet.

– Den 4 april blir Matöppet ett postombud.  Äntligen kan man kanske säga och en välkommen service till ett samhälle som växer, säger Lennart Pettersson, tidigare ordföranden i byalaget som under flera år kämpat för saken.

Byalaget har tillsammans med Landskrona Stad vid upprepade tillfällen skrivit till chefen för Posten Meddelande AB i Sverige dock utan att ha fått något svar.
– Vi har rent av varit i kontakt med förre detta justitieministern Beatrice Ask, berättar Lennart Pettersson som nu alltså kan glädja sig åt att byns affär fått en förfrågan att bli postombud och tackat ja till erbjudandet.

 

Till arkivet