Annons

Premiär för Madamilen

Tio stopp och förhoppningsvis tio smaksensationer utlovar arrangören när Madamilen kommer till Landskrona i slutet av april. Foto: Torbjörn Lagerwall

Nu kommer ”Madamilen” till Landskrona, något som beskrivs som en kulinarisk vandring under dagtid.

Annons
 

Sedan starten i september 2016 har över 4 000 matälskare deltagit i evenemanget och fått ta del av över 120 smakstopp i sex olika skånska städer. Lördagen den 28 april kommer Madamilen till Landskrona för första gången och en helhetsupplevelse med fokus på matglädje, lokala råvaror och smaksensationer utlovas.

Deltagarna kan glädjas åt tio smakstopp på utvalda restauranger, caféer, delikatess- och matbutiker i och runt Landskrona.

I den första Madamilen i Landskrona medverkar:

    Erikstorps Kungsgård, Borstahusen
    Restaurang Pumphuset, Borstahusen
    Hamnens Hörna, Borstahusen
    Smakfullt, ost- och delikatessbutik
    Café Konsthallen
    Idas by the Sea, Lundåkrahamnen
    Restaurang Nils Holgersson
    Pizzeria Restaurang Mamma Teresa
    Skumpa & Spaljé i samarbete med mästerkocken Susanna Bill
    Samt ytterligare ett smakstopp som presenteras inom kort

– Tillsammans med Landskronas krögare och butiksägare vill vi att fler ska upptäcka den mångfald, kvalitet och smak som staden rymmer, säger Charlotta Ranert på Pink Chili som arrangerar Madamilen.

Intresserade deltagare kan säkra sin biljett via Tickster. Det kommer att finnas fyra olika starttider att påbörja sin Madamilen Landskrona på; klockan 11:00, 11:30, 12:00 och 12:30.

Första restaurangen där samtliga börjar är Erikstorps Kungsgård ute i Borstahusen. Efter ett par stopp i Borstahusen tar sig deltagarna in mot stadens restauranger, caféer och delikatessbutiker.

Målgången blir på Idas by the Sea ute i Lundåkrahamnen. Där kan deltagarna glädjas åt att ha testat tio olika matställen och tillryggalagt runt 8 km till fots eller på cykel.

– Vi är jätteglada att evenemanget Madamilen kommer till vår vackra stad som utvecklas med fler och fler spännande serveringsställen. Vi är redan igång med planeringen av en Madamilen Ven som beräknas gå av stapeln i början på september, säger Thorsten Karlén, destinationsutvecklare Landskrona stad.

En kommentar till "Premiär för Madamilen"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | Madamilen sålde slut direkt

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser