Annons

BoIS besegrade Mjällby

BoIS tog ledningen tre gånger då de mötte Mjällby på Idrottsplatsens konstgräsplan på lördagen. Matchen slutade 3-2 till BoIS. Målgörare för randigt var Filip Pivkovski, Granit Stagova och Måns Ekvall.

Första halvlek var en ganska jämn historia men i andra tog BoIS över taktpinnen och kunde vunnit större.
– Presspelet fungerade bra, vi hade ett stort bollinnehav, bra kombinationsspel vilket var nära att resultera i ett par mål till och vi hade tålamod så jag är väldigt nöjd. Några misstag i samband med Mjällbys omställningar vid de båda målen gjorde vi och det ska vi rätta till, säger BoIS tränare Agim Sopi på klubbens hemsida..

Annons
 

En av planens bästa spelare var Granit Stagova som får assist för de två målen som han inte själv petade in.

En kommentar till "BoIS besegrade Mjällby"

  1. Pingback: Black & White, Landskrona BoIS Supporterklubb - BoIS besegrade Mjällby

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser