Oavgjort mot Ex-allsvenskar

Förra årets jumbo i Allsvenskan, Athletic Eskilstuna, gästade IP på onsdagen. BoIS som avancerade till Superettan och som därmed också får möta Eskilstuna i seriesammanhang, stod för motståndet. Matchen, som spelades i ymnigt snöfall, slutade oavgjort, 2-2, efter två sena BoIS-mål.

I första halvlek syntes det tydligt att BoIS inte var med på noterna. Gästerna gjorde lite som de ville och när det var dags för pausvila så stod det 0-2. I andra halvlek lyfte dock BoIS spelet och med en knapp kvart kvar av matcher reducerade Edafe Egbedi efter en målvaktsretur. Därefter missade Dennis Olofsson en straff.
BoIS lyckades dock kvittera i minut 87 genom Philip Ljung som även han tog tillvara på en målvaktsretur.

Redan på lördag är det dags för ny match för BoIS som tar emot Mjällby på Idrottsplatsens konstgräsplan klockan 13.00.

Till arkivet