Nya medaljer för LTA:s unga lovande talanger

På bild från väsnter, Albert, Lara, Nicky, Dannell, Ian
LTA-talanger på Billes Cup, Albert Karlsson, Lara Hadrous, Nicky Henricksson , Dannell Nadarevic och Ian Andrijevski.

Under den gångna helgen var ett litet men framgångsrikt gäng från Landskrona Taekwondo Akademi  och tävlade i Billesholm och Billes Cup.  Tävling hade samlat 250 deltagare från 35 olika klubbar i Danmark och Sverige.

– Det blev en bra uppvärmning för Nicky Henricksson och Albert Karlsson som kommande helg åker till Eindhoven i Holland med klubbens övriga elitsatsande för att tävla på en av Europas största rankingtävlingar, berättar Johan Berg, sportchef i LTA.

Följande placering lyckades deltagarna från LTA knipa:
Guld – Nycky Henricksson
Silver – Dannell Nadarevic
Silver – Lara Hadrous
Brons – Albert Karlsson
4a – Ian Andrijevski

 

Till arkivet