Annons

Gabriel Munck fortsätter i BoIS styrelse?

Turerna kring BoIS årsmöte har varit hur många som helst. Och de är inte slut. I fredags gjorde valberedningens förslag till styrelse klart att de ”lämnar över stafettpinnen” till den styrelse som ett antal medlemmar nominerat. Och nu står det också klart att den nuvarande ordföranden Gabriel Munck eventuellt fortsätteri styrelsen ett år till, dock som vanlig ledamot.

Annons
 

…Dessutom har nuvarande ordförande Gabriel Munck ombetts att ställa sig till förfogande som ledamot för ett fyllnadsval om ett år, står det att läsa på klubbens hemsida.
– Jag har sagt att jag ska dra mig tillbaka. Men om klubben i mitt hjärta ber mig hjälpa till, så gör jag det. Men jag poängterar att jag måste få frågan först, säger han till Landskrona Direkt fyra timmar innan mötet.

I det nya förslaget till styrelse hittar vi Urban Jansson som ordförande. Som ledamöter föreslås Per Skånberg, Lennart Neander, Daniel Stålhammar, Jonas Torines och Torgny Andersen. Dessutom har klubben har mottagit tre förslag på ledamöter till valberedningen. Dessa är Per Eriksson, Allan Karlsson och Fredrik Lind.

Gabriel Munck hoppas på ett lugnt och sakligt möte som ska ge lugn åt klubbens huvudsyssla, fotbollen.
– Det är mindre än en månad till premiären i Superettan. Jag hoppas nu av hela mitt hjärta att vi får ordning på detta idag. Sedan får styrelsen jobba stenhårt med sitt medan Agim Sopi och spelarna får fokusera på fotbollen till hundra procent. Jag ser med varmt hjärta och med glädje fram emot premiären mot Falkenberg på IP den 1 april, avslutar Gabriel Munck.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser