Annons

Aktiesparare gästar Derome

Landskrona Aktiesparare hälsar allmänheten välkommen när det är dags att göra ett studiebesök i Deromes 21 000 kvadratmeter stora byggnad. Foto: Arkivbild.

Vi noterar att Landskrona Aktiesparare på måndag gör ett studiebesök hos Deromes nyetablerade bygg- och järnhandel utmed E6.

Annons
 

Halländska Deromegruppen som har en omsättning på 5.5 miljarder kronor etablerar sig med regionlager i Landskrona. Familjeföretaget Derome är inte alldeles nytt i Landskrona. Företaget är en totalleverantör av trävaror från skog till färdiga hus och har flera färdigställda fastigheter i staden. Nytt däremot är företagets satsning på Bygg & Järnhandel i Skåne. Totalt har Derome 40 butiker i södra Sverige. Landskrona får här rollen som regionlager och logistiskt nav. Etableringen sker i Pilkingtons före detta produktionslokal och läget är enligt anläggningschefen Lars Borup idealisk för verksamheten.

Studiebesöket sker på måndag den  26 februari klockan 18.30 på Drevgatan 7 Landskrona (fd Pilkington) och är öppet för allmänheten. Observera att föranmälan till Nils-johan Wirsell på telefon 0705306528 krävs.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser