Annons

Falcons trillar ur division 1

Tisdagens förlust för Falcons i bortamötet mot Munka-Ljungby blev tung i dubbel bemärkelse. Inte för att man för andra matchen släppte in elva bollar. Inte heller för att det var  fjärde raka förlusten. Utan för att det nu står klart att Landskronalaget åker ur division 1 södra Götaland i innebandy.

Christian Freij, Rickard Jacobsen och Alfred Asp gjorde vars ett mål när Falcons förlorade med 11-3 mot Munka-Ljungby på tisdagskvällen. På lördag gästar suveräna serieledarna Växjö IBK U Landskrona Idrottshall. Toppen mot botten i serien således. Matchen startar klockan 16.

Annons
 

Klubben behöver dock inte deppa ihop för att man nu får ta klivet ner en division. Återväxten i föreningen är god. I laget finns inte mindre än sju juniorer och i Juniorallsvenskan ligger klubben i bra slagläge för att nå en slutspelplats.

 

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser