Annons

Företagarna bjuder på Maktkamp inför valet

Den 9 september är det dags att gå till valurnorna för att rösta fram vilka som ska styra kommunen, regionen samt landet. Med anledning av detta så arrangerar organisationen Företagarna ett evenemang som man valt att kalla för Maktkampen. Tanken är att lokala politiker ska grillas och på måndag har turen kommit till Landskrona.

Annons
 

Moderator är Företagarnas regionchef Magnus N:son Engelbäck och de politiker som ska svara på frågor är Torbjörn Brorsson (M), Stefan Olsson (SD), Jonas Esbjörnsson (S), Elvir Mesanovic (MP) samt Bo Lundgren (L).

Maktkampen avgörs på Harrys med start klockan 16.30. Efter mingel så informerar Företagarnas lokala styrelse strax efter klockan 17 vilka valfrågor som är viktiga för dom. Därefter väntar en timmes utfrågning.
– Det kommer att handla om brott mot företag, kompetensförsörjning samt det lokala företagarklimatet. Det är viktiga frågor för oss företagare och det är detta som kommer att diskuteras mest, tror Martin Carling, regionsamordnare på Företagarna Region Syd.

Ina Zachhau är ordförande i Företagarna Landskrona och hon hoppas på god uppslutning.
– Vi bjuder in alla intresserade. Medlemmar, icke medlemmar, företagare, boende i Landskrona med omnejd. Ja, alla intresserade är välkomna. Man anmäler sitt deltagande direkt på vår hemsida om man vill ha något att äta vid minglet, säger Ina Zachhau.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser