Annons

Carlén föreslås ersätta Munck

– Jonas Pernet (till höger i bild) behöver ingen längre presentation. Han är känd bland BoIS medlemmar för sitt mångåriga engagemang i Sabola och han har varit BoISare sedan barnsben, förklarar Göran Andersson.

Uppdaterad kl. 16.25

På Landskrona BoIS hemsida står på tisdagseftermiddagen att läsa att den förhållandevis okände styrelseledamoten Robert Carlén föreslås bli ny ordförande i föreningen.
– Robert Carlén är ekonom och arbetat på höga positioner med framför allt ekonomi i bland annat  Alfa Laval där han jobbat utomlands under ett antal år samt nu senast med Hästens sängar. I dagsläget är han konsult och har kvar sitt uppdrag för Hästen. Robert har sommarhus på Ven sedan rätt lång tid tillbaka och är Boisare i hjärtat. Han ligger mycket bakom den ekonomiska plan som man lagt upp för BoIS, berättar valberedningens ordförande Göran Andersson  för Landskrona Direkt.

Annons
 

Valberedningen i Landskrona BoIS har lämnat sitt förslag på ny styrelse. Deras förslag till ordförande är Robert Carlén efter avgående Gabriel Munck som avböjt omval. Man föreslår omval av Peter Condrup och Christian Condrup med Jonas Pernet som ny ledamot samt ett fyllnadsval av Helena Broomé som ersätter Urban Janson. Med andra ord har en del förändringar skett sedan Landskrona Direkt senast talade med Göran Andersson.
– Urban tackade nej till omval men kom tillbaka och kunde tänka sig ställa upp om det blev en annan styrelse och att han blev föreslagen som ordförande, säger Göran Andersson.
– Därav att han inte står för omval enligt vårt förslag. Bara att beklaga för vi ville ha honom kvar som ledamot.

Christian Condrup tackade tidigare nej till omval men har ångrat sig.
– Christian tackade nej för omval på grund av hög arbetsbelastning men återkom för 14 dagar sedan och kunde tänka sig fortsätta då han lyckats anställa två nya i sitt företag som skulle avlasta honom och att Helena Broomé skall hjälpa honom i marknadsutskottet. Vi tyckte det  bra att vi behåller kompetensen.

De nuvarande ledamöterna Per-Inge Nilsson, Thomas Gustafsson och Pernilla Anderberg har ett år kvar på sina mandat.

En kommentar till "Carlén föreslås ersätta Munck"

  1. Pingback: Landskrona Direkt | De utmanar valberedningen

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser