Annons

Showig rockmusikal på teatern

Jesus – Jonathan Tufvesson Larsson
Fotograf: Malin Arnesson

Malmö Opera och den välkände regissören och koreografen Roine Söderlundh  levererar en nutida tolkning av “Godspell” på Landskrona Teater onsdagen den 28 februari. Musikalen utspelar sig i en grå, murrig källare som exploderar av färg, ljus och kraft när musiken drar i gång. Sångerna är många och energin stor. 
 
   “Godspell” är en rockmusikal i samma anda som “Hair” och “Jesus Christ Superstar”, med musik av den mångfaldigt Grammy- och Oscarsvinnande Stephen Schwartz, känd för bland annat musikalerna “Wicked” och “Pippin”. Det är en tidlös berättelse om vänskap, lojalitet och kärlek. Några av Sveriges bästa unga artister förmedlar Godspells filosofi: Att vi i vårt framgångs- och pengafixerade samhälle behöver en pånyttfödelse och en påminnelse om budskapet om vänlighet, tolerans och kärlek.
 
Arrangör är Landskrona Musik & Teater – en del av Riksteatern.
– ​Detta blir en häftig kväll, utlovar föreningens ordförande Cecilia Kraitiss.
 
Måndagen den 19 februari erbjuds en gratis inspirationskväll, då Lasse Walldov  berättar om musikalerna “Pippin” och “Godspell” på Teatercaféet med start klockan 19. (Begränsat antal platser.)

 

Annons
Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser