BoIS föll mot Falkenberg

Dennis Olofsson fick se sitt skott gå utanför i slutet av matchen.
Dennis Olofsson fick se sitt skott gå utanför i slutet av matchen.

Den 1 april möter BoIS Falkenbergs FF i premiären av årets Superetta. Därför var det intressant när de båda lagen möttes i en träningsmatch på lördagen. Gästerna från Halland vann med 3-1 och var det bättre laget. BoIS var dock inte på något vis chanslösa. Med lite flyt så hade resultatet blivit ett annat.

Spelet var jämnt i början av matchen men det märktes att Falkenberg hade tre träningsmatchen i benen jämfört med BoIS enda. Efter ett tag tog de över bollinnehavet och gjorde 1-0 genom den före detta BoISaren Christoffer Carlsson.

I slutet av halvleken skapade BoIS ett par lägen. Närmast var Sadat Karim som nickade men målvakten tippade bollen i ribban.

I andra halvlek har Falkenberg bra koll på läget och efter att de gjort två mål såg det dystert ut. Men de randiga gav inte upp. Istället skapade de ett flertal vassa chanser i slutet. Sadat Karim hade ytterligare två riktigt vassa nickar och Dennis Olofsson var också nära att reducera. I matchen sista sekunder lyckades dock nyförvärvet Bahrudin Atajic nicka in ett tröstmål.
– Jag är nöjd med matchen. Det ser bra ut. Vi har dock mycket kvar att jobba med. Det syntes tydligt att Falkenberg spelat fler matcher och då mött bra motstånd. Men vi skapar lägen och det är det viktigaste idag, säger BoIS tränare Agim Sopi.

Till arkivet