Arbetet med SM-veckan igång

SM-veckan 2018 kommer till Landskrona och Citadellbadet lär då alldeles säkert bli en av skådeplatserna.
SM-veckan 2018 kommer till Landskrona och Citadellbadet är en av arenorna som kommer att användas.
SM-veckan 2018 kommer till Landskrona och Citadellbadet lär då alldeles säkert bli en av skådeplatserna.
SM-veckan 2018 kommer till Landskrona och Citadellbadet är en av arenorna som kommer att användas.

Vi noterar att det på måndag presenteras vilka idrotter som kommer att förläggas till Landskrona under SM-veckan den 2-8 juli. Klart är att Citadellet och Citadellbadet kommer att bli två av skådeplatserna för de olika SM-tävlingarna som förläggs till Landskrona.

Landskrona ska som bekant dela sommarens SM-vecka med Helsingborg och antalet idrotter som kommer att delta är fler än någon gång tidigare. I söndags och måndags hölls årets kickoff för sommarens SM-vecka.
– Vi var över 140 personer från RF, SVT, lokal organisation, SM-veckans partners samt representanter från alla berörda förbund samt föreningar som träffades för att kicka igång projektet tillsammans med idrotterna. Vi fick alla ett ansikte på varann och en massa information om projektet och arbetet framåt, berättar Maria Hallberg, projektledare för SM-veckan på Riksidrottsförbundet och avslöjar för Landskrona Direkt att man på måndag går ut med ett pressmeddelande kring fördelningen av idrotterna.

Klart sedan tidigare är att simningen hamnar i Landskrona och friidrotten i Helsingborg.

Till arkivet