Julpyssel 2.1

På lördag är det dags för årets sista Makerspace då det är dags för Julpyssel 2.1.
På lördag är det dags för årets sista Makerspace då det är dags för Julpyssel 2.1.

Juletider är pysseltider och fram till jul arrangeras flera öppna och kostnadsfria verkstäder runt om i Landskrona. De som är sugna på ett mer digitalt och tekniskt julpyssel kombinerat med det traditionella pysslandet kommer att uppskatta årets sista Makerspace på Kulturskolan nu på lördag.

Med arrangemanget ”Julpyssel 2.1” utlovas massor av inspiration och en julig familjeaktivitet för alla med nyfikna ögon och kreativa fingrar. 
Känslan av att pyssla till julmusik omgiven av 3d-skrivare, blinkande dioder och små tomtenisserobotar är speciell enligt arrangörerna som är föreningen Landskrona Makerspace och Kulturstöd. Arrangemanget är kostnadsfritt och öppen för stora som små.

När: Lördag 9 december, kl. 11-15
Var: Kulturskolan, Nygatan 6
Vem: Pysselsugna i alla åldrar
Hur: Drop in och kostnadsfritt

Till arkivet