Annons

Ny förlust för BoIS

Det som såg ut som en kassaskåpssäker serieseger har nu förändrats. BoIS lyckades inte ta någon poäng på bortaplan mot Oddevold på lördagen. De randiga föll med 3-2 efter rejäla bjudningar i försvaret.

Annons
 

Den största syndaren var Philip Andersson. Vid två tillfällen passade han bollen bak till Ivo Vazgec så dåligt att motståndarna kunde snappa åt sig bollen och göra mål. Det första kom redan efter 13 minuter.

Efter en knapp halvtimmes spel sågade sig Oddevold genom BoIS-försvaret och gjorde 2-0.

Sedan följde några dramatiska minuter. Oddevold var först mycket nära att göra 3-0 men missade. Istället reducerade Sadat Karim efter ett vackert anfall på högerkanten.

Minuten senare hade Oddevold en boll i stolpen. BoIS-målet gjorde dock att de randiga fick upp självförtroendet och pressade sedan på bra resten av halvleken.

Och tanken var väl att den andra halvleken skulle se ut som den första slutade. Men cirka fem minuter in i halvleken kom Philip Anderssons andra miss och så stod det 3-1 på resultattavlan.

Ju längre matchen led desto tyngre blev BoIS-pressen men reduceringen till 3-2 kom först i den första tilläggsminuten och därmed inkasserade BoIS årets fjärde förlust.

Om Oskarshamn inte lyckas ta poäng mot Mjällby imorgon, söndag så kommer serien att avgöras i den sista omgången då BoIS tar emot Karlskrona och Mjällby möter Ljungskile på bortaplan nästa lördag.

Annons
Annonser


Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser