Höstlov = Kulturlov

Cityidrott upprepar succén med en spökrunda på Björnes Magasin under höstlovet.
Cityidrott upprepar succén med en spökrunda på Björnes Magasin under höstlovet.

Från och med imorgon och fram till söndagen den 5 november händer massvis med lovaktiviteter i Landskrona. Film, dans, sång, teater, läbbiga reptiler, teckning, spökafton, kreativt pysslande och mer står på menyn för alla höstlovslediga eller som förvaltningen väljer att säga, Kulturlovslediga.

– Hemligheten bakom ett perfekt skollov kan ligga i att hitta rätt balans mellan skön vila och intressanta aktiviteter. Under det kommande lovet finns det massor av spännande arrangemang att välja mellan, menar kulturutvecklare Murat Saglamoglu vid fritids- och kulturförvaltningen.

För den som vill aktivera sig mer fysiskt noteras att Karlslundsbadet och ishallen håller extra öppet och på Läktarbadet kan man både gå balanslina och leka på en uppblåsbar rutschkana.

Även Cityidrott växlar upp ett steg när det vankas lov. Utöver ett fullmatat schema med aktiviteter i stans olika idrottshallar bjuder man under torsdagen in till spökrunda i Björnes Magasin på Gamla Kyrkogatan 21. Allmänheten hälsas då välkomna 16-20 och en tjuga kostar inträdet.

Höstlovet i Landskrona har även i år underrubriken Kulturlovet. Varför inte passa på att fotografera lite färgglada höstbilder.

 

Till arkivet