Livemusik på Fellini

Nilla Nielsen återkommer i höst för en spelning på Restaurang Fellini. Foto: Emelie Ohlsson.
Nilla Nielsen återkommer i höst för en spelning på Restaurang Fellini. Foto: Emelie Ohlsson.

Fellini fortsätter att bjuda på fredagsmusik till afterworken.

Restaurang Fellini bidrog starkt till att SoulTime blev en succé och genom åren har flera band lirat live på krogen. I höst satsar krögarna och syskonen Christine Anderberg och Patrik Holmberg på en ny runda med livemusik-kvällar och först ut är Dennis Camitz, redan imorgon.

Helsingborgaren Dennis Camitz slog igenom när han blev trea i TV4:s talangjakt The Voice Sverige för fem år sedan. Hans finalnummer Hallelujah  tillsammans Carola var finstämd och skör duett som fortfarande laddas ner från Youtube av fansen.
– Det som gör oss lite unika i sammanhanget är att vi börjar redan tidigt på kvällen. Spelningen på fredag börjar redan klockan 18.30 med lite pauser rullar den sen på till klockan 22, säger Patrik Holmberg.

Fredagen den 24 november är det sedan dags för en återkommande gäst på Fellini, nämligen Nilla Nielsen som senaste hördes under Visfestivalen i Landskrona.
– Den 15 december blir det en gungande julfest när Bröderna Bonde är tillbaka. Jag lovar att ingen kan sitta still då, avslutar Patrik Holmberg.

Till arkivet