Eleine lirar med W.A.S.P och i Tokyo

Eleine består, förutom av Madeleine Liljestam, av Sebastian Berglund (keyboard), Andreas Mårtensson (bas), Rikard Ekberg (gitarr) samt David Eriksson (trummor). Den sistnämnde saknas på bilden. Foto: Kary Persson
Från fullmäktigesalen till en turné med W.A.S.P. och en spelning i Tokyo för Eleine. Det fänder mycket runt bandet just nu.
Eleine består, förutom av Madeleine Liljestam, av Sebastian Berglund (keyboard), Andreas Mårtensson (bas), Rikard Ekberg (gitarr) samt David Eriksson (trummor). Den sistnämnde saknas på bilden. Foto: Kary Persson
Från fullmäktigesalen till en turné med W.A.S.P. och en spelning i Tokyo för Eleine. Det händer mycket runt bandet just nu.

En intensiv höst väntar Landskronabaserade Eleine som ska ut på turné med det legendariska amerikanska heavy metal-bandet W.A.S.P. Som försmak på turnén släppte bandet idag en ny singel och musikvideo som finns att lyssna på nedan. En tur till Tokyo finns också inplanerad.

Eleine släppte i idag sin nya singel och musikvideo, “Hell Moon (We Shall Never Die)”

– Hell Moon handlar om att kämpa ihop, och att viljan till att kämpa kommer aldrig att dö. Kampen för det riktiga och det som är sant, emot lögner och girighet, säger bandets gitarrist Rikard Ekberg.

På måndag inleds turnén tillsammans med W.A.S.P i Göteborg. Ett tiotal spelningar finns på listan varav några redan är slutsålda. Den 10 november ställer sig sedan bandet på scen för första gången i Tokyo.
– 2017 har varit ett monumentalt år för Eleine och det blir bara bättre. Vi är så exalterade över att släppa ny musik från vårt kommande album samt att träffa nya och gamla fans under vår turné med WASP,  samt att få spela i Japan, säger sångerskan Madeleine Liljestam.

För dig som vill se Eleine, kan ett besök på The Tivoli i Helsingborg rekommenderas den 10 oktober.

Men först dagens release!

 

 

Till arkivet