Annons

Seriepremiär i ny hall

På fredag är det seriepremiär i innebandyns division 1 södra Götaland herrar. Landskrona Falcons möter Willands IBK från Kristianstad i den nybyggda idrottshallen i Borstahusen.

Fredagen den 22 september klockan 19.30 kan den idrottsintresserade stilla sin nyfikenhet på hur den nya idrottshallen i Borstahusen samtidigt som man får en första inblick i Falcons lagbygge för året.

Annons
 

Landskrona Falcons klarade sig precis kvar i division 1 förra säsongen genom att placera sig på 9:e plats. Målsättningen för i år att förbättra det resultatet. Willands IBK spelade i division 2 förra säsongen och kvalade till ettan men förlorade kvalet mot Torshälla. Kristanstadklubben fick trots detta en friplats till division 1 till slut.

Annons
Annonser
Vi stödjer Direkten genom att vara med i Företagsguiden:

Annonser